Samo čekam kada će mi neki ispaliti metak

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Samo čekam kada će mi neki ispaliti metak"

U utorak je u Splitu Zdravko Mamić, alfa i omega zagrebačkog Dinama bio meta vandalskog čina. U trenutku kada je vozač parkirao automobil ispred suda, prema Mamiću su poletele baklje i dimne bombe od strane makskiranih huligana. Mamić i njegov advokat Čedo Prodanović sakrili su u Sudu, a stradalo je staklo jednog parkiranog vozila u vlasništvu poreskog inspektora, koji radi u zgradi Suda.

Prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić izjavio je da se oseća nesigurno i >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << nezaštićeno i da samo čeka trenutak kada će mu neko ispaliti metak.

- Drago mi je što se automobil nije zapalio, nije došlo do eksplozije i što nije bilo gorih posledica. Bilo me je strah i bilo mi je neugodno, veselim se svakom dolasku u Split i žao mi je što se ovo odigralo - rekao je Mamić za hrvatske medije i dodao:

- Osećam se nesigurno i nezaštićeno već godinama. Na meti sam huligana, političara, medija, samo čekam kad će mi neko ispaliti metak. Uskraćena su mi osnovna ljudska prava - istakao je Mamić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.