Samjuel Eto? Ko je taj?

Izvor: Sportske.net, 30.Jul.2015, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samjuel Eto? Ko je taj?

To što nije poznavala kamerunca joj je i donelo posao.

Ispovest britanske studentkinje koja je Samjuela Etoa učila ruski dok je ovaj bio u Anžiju je interesantno za pročitati.

Rebeka Pru, 23-godišnji apsolvent ruskog i francuskog sa Univerziteta u Lidsu otkriva da je učila Etoa ruski nekoliko meseci, pre nego što je uopšte saznala ko je on.

Kako kaže, upravo to joj je i donelo posao, jer su poslodavci iz Rusije želeli nekog ko neće biti ometen njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojavom.

"Nisam imala pojma ko je on."

"To mi je i donelo posao, tako su mi posle rekli. U njegovom stanu je sve bilo posebno dizajnirano i skupoceno. Često bi pričao o žurkama na jahtama koje je obilazio sa saigračima."

"Plaćao mi je u kešu, novčanicama koje su stajale u držaču za novac odakle su kipele novčanice od 500, 100 i 50 evra.",
otkriva ona, jadajući se da je eto bio jako loš đak.



"Bio je jako loš. Nije ga držala pažnja, gubio je koncentraciju veoma lako. U pozadini je na TVu uvek išao neki fudbal. Stekla sam utisak da je osoba jako mladog duha, imao je želju da uči, ali nije mu išlo."

"Dali su mi i njegov lični mejl na koji sam mu slala domaći. Kada bih stigla otvorena sveska bi me čekala na stolu, a on bi se kezio kao đak prvak."
, ističe ona.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KO JE TAJ ETO: Dobila posao jer nije imala pojma ko je Kamerunac

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015

23-godišnja studentkinja učila je nekoliko meseci sjajnog napadača ruski jezik, pre nego što je saznala ko je on..Rebeka Pru, 23-godišnja britanska studentkinja ruskog i francuskog jezika bila je zadužena da nauči kamerunskog napadača Samjuela Etoa ruski dok je ovaj bio u Anžiju...Zanimljivo,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.