Šalkeovi fudbaleri prezadovoljni: Imali smo sreće, što da krijemo?

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalkeovi fudbaleri prezadovoljni: Imali smo sreće, što da krijemo?

Imao je Šalke prednost od 3:1 protiv Sportinga, imao i igrača više od 33. minuta, ali je na kraju tek uz malu pomoć sudija došao do trijumfa od 4:3 u Ligi šampiona.

Lisabonski tim je preko Adrijena Silve uspeo da u 64. i 78. minutu, iako brojčano slabiji, dođe do izjednačenja, da bi iz nepostojećeg penala u trećem minutu sudijske nadoknade vremena Čupo-Moting doneo sva tri boda ekipi iz Gelzenkirhena.

"Samo se tri boda računaju, ali da budemo iskreno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << došli smo do njih uz mnogo sreće. Nekoliko sekundi pre kraja nije delovalo da će ovo biti sjajno veče po nas, no mi nikada nismo odustajali", rekao je Benedikt Hovedes, čiji je saigrač iz Šalkea Klas-Jan Huntelar imao slično mišljenje.

"Imali smo mnogo, baš mnogo sreće. U drugom poluvremenu smo bili bolji nego u prvom, stigli do 3:1 a imali igrača više, da bismo onda sve to prokockali. U normalnim situacijama, kada vam se to desi, ne dobijete meč. Ali, mi smo nekako uspeli", rekao je Huntelar.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Nemci optužuju: Meč Šalke-Sporting režirala ruska mafija

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Fudbaleri Šalkea savladali su Sporting iz Lisabona (4:3) u trećem kolu grupne faze Lige šampiona, ali je ovaj meč bio toliko čudan, da pojedini strani mediji u čitavu priču uvode i rusku mafiju...Golovi su postizani prilično lako, a utakmica je rešena sumnjivim penalom koji je u nadoknadi vremena...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.