Sad si uzo aplauze, Paspalje, Paspaljeee!

Izvor: Mondo, 24.Maj.2016, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sad si uz'o aplauze, Paspalje, Paspaljeee!

Do odlaska u Brazil ostalo je malo više od dva meseca. Pripreme su u punom jeku, a neke se tiču i mode, verovali ili ne.

Dolče i Gabana su kreirali sportsku opremu za italijansku ligu u fudbalu, Kavali je oblačio italijanske ragbi igrača, Ralf Loren je zvanični stilista olimpijskih timova SAD.

I naši sportisti sada imaju svog modnog dizajnera, barem oni koji će se takmičiti na Olimpijskim igrama u Brazilu od 5. do 21. avgusta. Kompletnu garderobu za ceremoniju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << otvaranja, treninge, takmičenja i slobodno vreme u Rio de Žaneiru, za naš tim kreirala je poljska modna dizajnerka Ranita Sobanski, zajedno sa kreativnim timom modne kompanije "F4".

"Kolekcija mi se veoma dopada i čini mi se da je ovo najbolje što smo do sada imali, što se tiče kvaliteta, ali i dizajna. Inače, iza ovoga što ste vi sada videli na reviji stoji veliki i dug rad, skoro godinu i po dana smo svi bili u tome, i zbog toga je na kraju i ispalo sve tako dobro", rekao nam je potpredsednik Olimpijskog komiteta Srbije Žarko Paspalj, nakon revije u Beogradu na kojoj je prikazana modna kolekcija za naše sportiste, ali i ceo tim koji ide u Brazil.

Prikazani modeli se nisu dopali samo legendarnom "Palji", već i publici - aplauz je pratio izlazak svakog novog manekena i manekenke, među kojima su bili i oni koji će ići u Rio: košarkašice Dajana Butulija i Tamara Radočaj, kao i džudista Aleksandar Kukolj.

I Paspalja je dobio aplauz, veliki, s obzirom na to da je učestvovao u projektu opremanja naših olimpijaca.

POGLEDAJTE VIDEO:



Izvor: MONDO/Dragana Todorović

Koliko medalja Paspalj očekuje i koje ploče bi, od 1.500 koliko ih je odbacio novi Studio B, a on sačuvao od đubreta početkom godine, poklonio sportistima za postignute uspehe u Brazilu?

"Što se muzike tiče, izabraću svakako nešto najbolje, neki džez verovatno, izbor je veliki. Što se medalja tiče, bilo koji broj sada da kažem biće mnogo. Ako budu pratili rezultate koje su imali ove i prošle godine, onda će taj broj biti veoma značajan i značajniji nego što je bio u Londonu", odgovorio nam je Paspalj, koji je i sam osvojao medalje na olimpijskim igrama, ali i mnoge druge sportske nagrade.

Da li dres i patike zaista mogu da pomagnu ili odmognu u postizanju sportskih rezultata?

"Moram da priznam da se u vreme kada sam se ja aktivno bavio sportom, nije mnogo razmišljalo o tome šta nosimo i u čemu treniramo i takmičimo se. Bitno je, naravno, da oprema bude udobna, da nam bude taman, da patike budu odgovarajuće, ali tada nije bilo materijala kakvi se danas koriste za dresove i sve ostalo. Svaki sportista zaslužuje da ima najbolje, kada je oprema u pitanju, i mi iz organizacije smo se potrudili da tako i bude, da i na taj način doprinesemo boljim rezultatima u Brazilu."

Nadamo se da smo na reviji u utorak uveče videli kolekciju koja donosi sreću!

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU:

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.