Sa terena: Svi putevi vode u Milano

Izvor: B92, 27.Maj.2016, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa terena: Svi putevi vode u Milano

Fudbalska sezona u Evropi se završava u subotu od 20.45 na stadionu San Siro u Milanu, gde će se za “ušati” boriti Real i Atletiko iz Madrida.

Repriza finala iz 2014. godine će “Jorgandžijama” doneti priliku za revanš gradskom rivalu i prvu titulu šampiona Evrope u istoriji, dok trener “Kraljevskog kluba” Zinedin Zidan želi da trofeju osvojenom na terenu doda i premijerni “u cipelama”.

U 41. epizodi serijala Sa terena o finalu Lige šampiona govorili su novinari portala B92.net Nemanja Đorđević i Spasoje Veselinović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Real i Atletiko stigli u Milano: Ronaldo i Simeone reklamirali skupocene satove (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Maj.2016

Finale Lige šampiona je pred nama! Kako se bliži subota i 20:45, u Milanu raste uzbuđenje. Na San Siru ćemo gledati reprizu iz 2014, kada su se takođe u borbi za ''ušati pehar'' borili gradski rivali iz Madrida...Ekspedicije Reala i Atletika stigle su na aerodrom u Milanu u velikom stilu. I jedni...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.