Sa njima dvojicom, Manćini je kandidat za Skudeto?

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa njima dvojicom, Manćini je kandidat za "Skudeto"?

Trofejni trener Intera je obećao borbu za titulu, Inter se pojačava, ako im pođe za rukom da dovedu ova dva igrača, stvari će postati ozbiljne.

Inter radi na svim frontovima, Kondogbija je veliko pojačanje, traže defanzivce, ali čini se da je Manćini na putu da formira strašan napad.

Sastanak sa Faljijem Ramadanijem je prošao odlično, Jovetiću je ponuđeno 5 miliona evra godišnje, Siti traži 15 miliona za Crnogorca, duplo manje nego što ga je platio. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Inter želi pozajmicu sa otkupom, stiče se utisak da je dogovor blizu, sa Jovetićem i Ikardijem stvari bi u napadu bile odlične.

I to nije sve, Inter je ušao u borbu sa Juventusom oko Kuadrada, računaju da će im Murinjo pomoći da uzmu Kolumbijca takođe na pozajmicu. To bi praktično značilo da su formirali sjajnu ofanzivu pa bi Manćini mogao da se posveti stvaranju odbrane u koju je već stigao Muriljo iz Granade, kao i desni bek Barselone Montoja.

Ni to nije sve, i dalje žele Martensa iz Napolija, kao i Marija Suareza iz Atletika, nove ugovore su potpisali Ranokija i Handanović pa se stvara ekipa spremna da baci rukavicu Juventusu u borbi za titulu!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.