Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETSKA LIGA: Posle Brazila i Bugarske, Srbija srušila i Iran za maksimalan učinak!

Odbojkaška selekcija Srbije zadržala je maksimalan učinak u Svetskoj ligi pobedom nad Iranom u trećem meču u Beogradu sa 3:1 (25:19, 24:26, 25:18, 25:21).

Srbija je do pobede došla uz nešto slabiju igru nego u prethodna dva dana kada su pali Brazilci i Bugari, iako su brzo i relativno lako došli do osvajanja prvog seta.
Iranci su odgovorili u drugom u kom su naši i pored zaostatka stigli do egal završnice, ali su tu pokekli i rezultat je bio izjednačen.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ‘orlovi’ su imali spreman odgovor te su posle svega nešto više od 20 minuta došli do 2:1, dozvolivši gostima svega 18 poena.
Četvrti set ponovo je nagoveštavao bolju igru Iranaca, čak su imali i vođstvo, ali je Srbija sa četiri uzastopna poena u završnici i na kraju asom Marka Podraščanina došla do nove, šeste pobede u Svetskoj ligi.
Time su izabranici Nikole Grbića gotovo došli do obezbeđenog plasmana na finalni turnir.
Najefikasniji na parketu dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ bio je Uroš Kovačević sa 16 poena, dok je Dražen Luburić imao 15, isto koliko su na drugoj strani imali Šaram Makmudi i Hamzeh Zarini.
Srbija će u trećem vikendu igrati protiv domaćina Irana, Argentine i Italije.
The post SVETSKA LIGA: Posle Brazila i Bugarske, Srbija srušila i Iran za maksimalan učinak! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.