Izvor: HotSport.rs, 06.Maj.2015, 14:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE PO SPISKU: Čitači usana ne lažu – Tevez je OVO rekao Alegriju! (VIDEO)

Napadač Juventusa Karlos Tevez, prilikom izmene u 86. minutu u pobedi nad Real Madridom, žestoko se naljutio na trenera Masimilijana Alegrija.  

Tevez je golom, asistencijom i iznuđenim penalom bio najzaslužniji za pobedu Juventusa, stoga je verovatno želeo da ostane u igri do samog kraja.
Prilikom izmene u 86. minutu kada ga je zamenio Pereira, Tevez je neštro rekao Alegriju što je nateralo medije da angažuju čitače usana koji su utvrdili sledeće:
Ti >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << plašljivi kur… sine - glasila je poruka Teveza posle zagrljaja sa Alegrijem.


 Pročitajte i našu detaljnu analizu susreta u Torinu.
hotsport.rs
The post SVE PO SPISKU: Čitači usana ne lažu – Tevez je OVO rekao Alegriju! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog čega je ljut Tevez? (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Maj.2015

U završnici meča između Juventusa i Reala videli smo "starog Teveza"!..Karlitos se ponašao sjajno ovih par godina u Juventusu. Mnogi su se bojali njegove naravi, ali je Argentinac pokazao da je veliki profesionalac i postao jedan od idola navijača...Ipak, sinoć se prvi put iznervirao u trenutku...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.