SVE JE GOTOVO: Ljubimac Grobara ODLAZI u Španiju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2017, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE JE GOTOVO: Ljubimac Grobara ODLAZI u Španiju (FOTO)

Za platu ne mora da brine.

Saga koja je vrhunac dostizala oko novogodišnjih praznika konačno je došla do kraja. Brže nego što se očekivalo čelnici Sevilje pronašli su način da se dogovore sa Interom o transferu Stevana Jovetića. Italijanski mediji navode da je sve gotovo i da će crnogorski napadač koliko sutra i zvanično obući dres Sevilje.

PONOVO MENJA SREDINU: Bivši fudbaler Partizana se VRATIO na mesto uspeha (FOTO)

Ramon Monći uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da pronađe dobitnu kombinaciju za transfer koja glasi - pozajmica do kraja sezone, uz pravo otkupa na leto za sumu od 14.000.000 evra. Pored toga, važna stavka u dogovoru je činjenica da će Sevilja preuzeti na sebe kompletnu Jovetićevu platu u narednih šest meseci. Njegova ukupna godišnja primanja u Interu iznose 3.500.000 evra.

DOŠAO DA SE OPROSTI OD SAIGRAČA: Sutra napušta Partizan i seli se u novi klub (FOTO)

MUŠKARCI U TRANSU: Bivša žena Božinova potpuno gola (HOT FOTO)

On je među Nerazure došao iz Mančester Sitija u julu 2015. godine, ali je ove sezone za milanskog velikana odigrao samo pet utakmica. Igrački se afirmisao kao kapiten Partizana, a zatim je 2008. prešao u ekipu italijanske Fjorentine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.