Za koga će 13. kolo biti baksuzno?

Izvor: Mondo, 21.Okt.2016, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za koga će 13. kolo biti baksuzno?

Raspored utakmica i TV prenosa Superlige.

Foto: MN Press

Najbolji domaći timovi, po 13. put ove sezone, na terene širom Srbije izlale u petak i subotu, a premijerna utakmica igra se u Novom Sadu, gde Vojvodina od 18 časova dočekuje Voždovac.

Svi ostali dueli na programu su u subotu, a gledaćemo dva derbija.

Prvo od 15 sati u Subotici, gde se sastaju Crvena zvezda i Spartak, a onda u Beogradu, gde je Partizan domaćin Radničkom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Niša (19.00).

Lider šampionata i aktuelni prvak sastaje se sa jednim od najprijatnijih iznenađenja ovosezonske Superlige i tima u čijoj igri se vidi stil ruske škole fudbala trenera Andreja Černišova, pa Subotičani posle trijumfa nad Partizanom žele i skalp aktuelnog šampiona.

Ipak, utakmica sa Crvenom zvezdom dolazi Spartaku u lošem trenutku jer je, posle odličnog početka, upao u sporiji ritam i u poslednje tri utakmice zabeležio dva poraza i remi.

Suprotno tome, izabranici Miodraga Božovića brzo su preboleli poraz u "večitom derbiju" i vezali tri pobede, zbog čega očekuju nastavak niza i nakon Subotice.

Fudbaleri Partizana su u naletu, a u Humsku dolazi čvrst tim Radničkog iz Niša, koji je u bliskoj prošlosti znao da odoli crno-belima u Beogradu i vrati se kući bez primljenog gola.

Glavni adut tima Marka Nikolića za probijanje niškog odbrambenog bedema biće ponovo Brazilac Leonardo, strelac na prethodnih pet utakmica Partizana i trenutno fudbaler u najboljoj formi u Srbiji.

SUPERLIGA, 13. kolo:

(utakmice možete gledati i na Telekomovom portalu Klik Sport)

petak:

Vojvodina - Voždovac (18.00, Arena Sport 4)

subota:

Bačka - Radnik Surdulica (15.00)

Spartak ŽK - Crvena zvezda (15.00, Arena Sport 1)

Čukarički - Metalac (17.00)

Javor - Mladost Lučani (17.00)

Novi Pazar - Napredak (17.00)

Rad - Borac Čačak (17.00)

Partizan - Radnički Niš (19.00, Arena Sport 3)

TABELA: Crvena zvezda 31 bod, Vojvodina 26, Partizan 25, Radnički Niš 23, Napredak 22, Mladost 21, Spartak Ždrepčeva krv 17, Metalac 15, Rad 15, Voždovac 14, Radnik 12, Novi Pazar 11, Bačka 10, Javor 10, Borac 8, Čukarički 7.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.