Izvor: HotSport.rs, 15.Maj.2017, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERKLASIKO: River se na ‘Bombonjeri’ vratio u šampionsku trku (VIDEO)

Kako to obično biva, sve je prštalo tokom 90 minuta argentinskog derbija.
Na kraju je River Plejt slavio sa 3:1 protiv Boke Juniors.
Iako je bilo teško nadmašiti onaj prvi Superklasiko kada je slavila Boka, ponovo su ova dva kluba pružila veoma lepu sportsku predstavu milionima gledalaca širom sveta.
River se odlično postavio u najbitnijim momentima utakmice. Došao je do brze prednosti u prvom poluvremenu, a kada je pred kraj Boka imala šanse da izjednači, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je još jedan pogodak i overio tri boda.
Driusi je maestralno proigrao Martineza u 15. minutu kada je on veoma preciznim volej udarcem matirao Rosija za 1:0. Nepunih 10 minuta kasnije je strelac prvog gola asistirao Alariju za 2:0 več u 24. minutu utakmice.
Domaćin je morao da krene odlučnije, tako je i bilo, ali je najbolja gol šansa viđena tek u trećem minutu nadoknade kada i jeste Boka izjednačila, i to preko Fernanda Gaga.
Svašta je moglo da iznedri drugo poluvreme, pa čak i preokret domaćeg sastava. Mnoštvo prilika na obe strane, u nekoliko navrata je Boka bila blizu gola koji bi doneo bod u Superklasiku, ali je Driusi sjajnu rolu krunisao pogotkom u 91. minutu i potvrdio pobedu River Plejta.
Ovo je druga vezana utakmica bez pobede Boke koja je još uvek prva na tabeli sa 49 bodova, dok je River vezao dve pobede i trenutno je treći sa 45, dok je između San Lorenco sa bodom više.

(Izvor: YouTube/RockStar Deportes)
The post SUPERKLASIKO: River se na ‘Bombonjeri’ vratio u šampionsku trku (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slavlje Rivera na Bombonjeri u Super Klasiku

Izvor: N1 televizija, 15.Maj.2017

U najvećem derbiju argentinskog fudbala, čuvenom "Super Klasiko" River Plejt zabeležio je pobedu kao gost protiv Boka Juniors 3:1...#PrimeraDivisión River (@CARPoficial) venció 3 a 1 a @BocaJrsOficial en la Bombonera https://t.co/RsmpxT6qhqpic.twitter.com/VJ5PpQ3nAT..Gosti su već posle 24 minuta...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.