STIŽU DOLARI: Amerikanci ulažu novac u Zvezdu!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STIŽU DOLARI: Amerikanci ulažu novac u Zvezdu!

Potpredsednik kluba Kokeza najavio je da će na sednici Skupštine biti obelodanjeno koje dve američke kompanije žele da postanu sponzori crveno-belih

Crvena zvezda bi uskoro mogla da dobije nove značajne sponzore, a javnost će više o tome saznati posle sednice Skupštine kluba na kome će biti verifikovan mandat novom predsedniku Svetozaru Mijailoviću, ali novom Upravnom odoboru.

Potpredsednik kluba, Slaviša Kokeza, najavio je u intervjuu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za “Žurnal” da bi crveno-beli osim Gazproma, sa kojim imaju jedan od najvećih sponzorskih ugovora na Balkanu, mogli da dobiju nove strateške partnere i to iz SAD koji će uticati na poboljšanje finansijskog stanja na Marakani.

Foto: Telegraf

- Biće boljitka u finansijskom smislu. Novi ljudi u UO pomoći će u skladu sa svojim mogućnostima, između ostalih predstavnici dve poznate američke “IT” kompanije. Gledamo da sa novim sponzorima omogućimo redovna primanja igračima i stručnom štabu kako ne bi razmišljali o drugim stvarima – rekao je Kokeza i dodao:

- Tako pokušavamo da sprečimo fudbalere da na nagovor menadžera podnesu zahteve za arbitražu i odu bez obeštećenja, što se ne tako davno dešavalo. Na skupštini ćemo reći koje su dve kompanije u pitanju.

(Telegraf.rs/Izvor: Žurnal)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.