Izvor: Kurir, 02.Sep.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STEFANOVIĆ NAJAVIO: Do kraja jeseni kraj istrage o nameštanju utakmica

Nastavićemo da razgovaramo sa svima za koje Tužilaštvo smatra da treba i nastavićemo sa prikupljanjem dokumentacije, rekao je Stefanović

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da veruje da će u narednih nekoliko nedelja biti završena istraga u vezi sa nameštanjem fudbalskih utakmica i napomenuo da MUP neće nikoga štititi.

On je novinarima na pitanje dokle se stiglo sa istragama u fudbalskim klubovima, rekao da MUP radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po nalogu Tužilaštva na prikupljanju informacija i da su obavljeni razgovori sa ljudima iz Fudbalskog saveza, Zajednice prvoligaša, pojedinih klubova i sportskih kladionica.

"Nastavićemo da razgovaramo sa svima za koje Tužilaštvo smatra da treba i nastavićemo sa prikupljanjem dokumentacije", rekao je Stefanović.

Navodeći da ne može da govori o detaljima istrage, ministar je izrazio očekivanje da će taj slučaj biti završen tokom jeseni.

"Ne mogu da prejudiciram šta će biti, ali MUP neće nikoga štititi. Ako bude dokaza, daćemo ih Tužilastvu, ako ne, ja ne mogu da ih falsifikujem, tek da bi neko bio zadovoljan", rekao je Stefanović.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.