ŠTA URADI ‘FERGUSON’: Juve ostaje bez ‘vunderkinda’ zbog traktora? (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 21.Jun.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA URADI ‘FERGUSON’: Juve ostaje bez ‘vunderkinda’ zbog traktora? (FOTO)

Moise Kean koji je sa svega 17 godina postigao gol za Juventus u Seriji A, mogao bi da napusti Torino i to zbog bizarne stvari, nepoštavanja dogovora.

Naime, Moise Bioti Kean trebalo je da potpiše novi ugovor sa Juventusom, a onda da ode na pozajmicu u Holandiju. Spominjali su se Cvole i Ajaks, ali bi posao mogao da se zakomplikuje i to posle intervencije oca igrača.
Naime, on se oglasio iz Obale Slonovače rečima da je njegov sin prevaren i da će tražiti da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << se ugovor sa Juventusom poništi. Mladi as je kada je sklapan stipendijski ugovor stavio aneks po kome je ‘stara dama’ bila dužna da njegovom ocu poljoprivredniku kupi novi traktor i mehanizaciju za obradu zemlje u Africi. To se nije dogodilo…
– Kada smo se dogovorali, rekli su mi da nema problema, da će mi obezbediti mehanizaciju, ali zajedno sa Rajolom su me prevarili. Posle su me obavestili da im je to previše i da ne mogu da uklope u novac koji dobija Mois – rekao je otac mladog napadača.
 
BLESSED ☝ #firstgoal#seria#yahh# NEMEZIZ # Heretocreate#KMB9
A post shared by Kean Moise (@moise_kean) on May 27, 2017 at 12:52pm PDT


Hoće li traktor biti jabuka razdora i hoće li mu Ajaks ponuditi kombajn…
The post ŠTA URADI ‘FERGUSON’: Juve ostaje bez ‘vunderkinda’ zbog traktora? (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.