SRBIN SRUŠIO RUMUNSKU ZVEZDU: Šćepović doneo pobedu Seltiku

Izvor: Kurir, 23.Okt.2014, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIN SRUŠIO RUMUNSKU ZVEZDU: Šćepović doneo pobedu Seltiku

Seltik je pobedio Astru 2:1, a prvi gol za škotski klub postigao je Stefan Šćepović

GLAZGOV - Fudbaleri Seltika pobedili su na svom terenu ekipu Astre 2:1 u meču 3. kola grupe D Lige Evrope.

Golove za domaći tim postigli su Stefan Šćepović u 73. i Johansen u 79. minutu. Jedini strelac za goste bio je Enače u 81. minutu. Šćepović je odigrao ceo meč za Seltik.

U drugom meču trećeg kola grupe D, Salcburg je na svom terenu pobedio zagrebački >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Dinamo 4:2. Salcburg i Seltik imaju po 7, Dinamo 3, a Astra je bez bodova.

Viljareal je u grupi A pobedio Cirih 4:1, dok je Borusija pobedila Apolon 5:0. Viljareal ima 7, Borusija 5, Apolon 3, a Cirih jedan bod.

Torino je u grupi B nadigrao Helsinki 2:0, dok su Klub Briž i Kopenhagen igrali 1:1. Torino je prvi sa 7, a potom slede Briž 5, Kopenhagen 4 i Helsinki bez bodova.

PSV i Panatinaikos igrali su 1:1 u grupi E, dok je moskovski Dinamo u gostima pobedio Estoril 2:1. Dinamo ima 9, PSV 4, Estoril 3, a Panatinaikos samo 1 bod.

Inter i Sent Etjen igrali su bez golova u grupi F, dok je Karabak u gostima pobedio Dnjipro 1:0. Inter ima 7, Karabak 4, Sent Etjen 3, a Dnjipro jedan bod.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.