ŠOKANTNO OTKRIĆE: Političari sprečili REKORDAN TRANSFER ljubimca navijača Zvezde u Juventus (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Političari sprečili REKORDAN TRANSFER ljubimca navijača Zvezde u Juventus (FOTO)

Sprečena detonacija.

Druga „Zvezdina zvezda“ Dragoslav Šekularaca bio je veliki ljubimac navijača crveno-belih. Tokom igračkih dana zbog vrcavog driblinga i prelepih golova, kasnije i kao trener, zbog toga što je uvek bio bez dlake na jeziku.

Boaći ima fenomenalnu statistiku, ali nikad nećete pogoditi ko je najproduktivniji stranac u Crvenoj zvezdi! (FOTO)

Popularni Šeki je tokom igračke karijere 11 godina nosio dres Zvezde, a bio je i član >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nemačkog Karlsruea, Pariza i nekoliko južnoameričkih klubova. Ipak, nije ostvario transfer na nivou njegovog igračkog rejtinga. Šekularac je otkrio i zbog čega.

- Davne 1959. godine komunisti Ranković i Krcun mi nisu dali da pređem u Juventus za 600.000 dolara – rekao je Šekularac, a prenosi Alo.

Možemo samo da zamislimo kakvu bi karijeru Šekularac napravio na Apeninima da je obukao dres „stare dame“.

STOPAMA JUGOVIĆA: Srbin u Juventusu! (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.