Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠOK: Teodosić povređen, hoće li se oporaviti do starta OI?

Loše vesti stižu iz Kordobe gde je Srbija jutros odigrala drugi meč na turniru protiv domaćina Argentine i poražena je 79:74.

Ipak, ono što najviše brine jeste slika koja je viđena nekoliko minuta pre kraja meča. Naime, u bezazlenoj situaciji kada je Miloš Teodosić bio daleko od koša udario ga je po ruci i povredio mu prst na šuterskoj desnoj ruci.
Srpski plejmejker je sa bolnom grimasom napustio teren tražeći krivca pogledom. Još uvek nije poznat >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << stepen povrede Miloša Teodosića, a sigurno da ne bi nikako bilo dobro da se radi o težoj povredi. Veliki problem za reprezentaciju Srbije pred start Olimpijskih igara, jer je Teo “mozak” ovog tima.
Srbija je u drugom meču turnira u Kordobi poražena od Argentine 79:74. U našem timu najefikasniji bio je Raduljica sa 13 poena, dok je kod pobednika Delfino ubacio 20 koševa.

Srbija – Argentina 74:79 (14:30, 24:10, 20:18, 16:21)
Kordoba – Dvorana: Orfeo Superdom. Gledalaca: 14.000.
SRBIJA: Teodosić 12, Simonović 8, Bogdanović 6, Marković, Kalinić 8, Nedović, Birčević 4, Raduljica 13, Jokić 3, Štimac 12, Jović 6, Mačvan 2. Selektor: Aleksandar Đorđević.
ARGENTINA: Skola 6, Đinobili 13, Kampaco 5, Laprovitola 11, Brusino, Delfino 20, Delia 5, Noćioni 19, Dek, Mainoldi, Akunja, Garino. Selektor: Serhio Ernandez.


The post ŠOK: Teodosić povređen, hoće li se oporaviti do starta OI? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOLNO: Evo kako je došlo do povrede Miloša Teodosića (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 31.Jul.2016

Veliki peh se dogodio za srpsku reprezentaciju, pošto se na prijateljskom meču sa Argentinom u Kordobi povredio kapiten Miloš Teodosić.. . Plejmejker ‘orlova’ bio je daleko od koša kada je dobio udarac od Kampaca. Sa bolmom grimasmom “mozak našeg tima” je napustio igru zbog jakog bola....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.