SO: Predloženo kraće radno vreme kafića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2015, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SO: Predloženo kraće radno vreme kafića

Gradsko veće u Somboru predložiće skraćenje radnog vremena u svim ugostiteljskim objektima, odlučeno je danas na sednici.

U obrazloženju odluke, o kojoj će se izjašnjavati i Skupština, navodi se da je cilj izmena veća zaštita privatnosti, mira građana i javnog reda i mira.

"Predlogom izmene Odluke izabrano je skraćenje do sada propisanog radnog vremena u svim objektima, a ugostiteljskim objektima koji se nalaze u stambeno-poslovnim zgradama je onemogućeno da traže produženje propisanog radnog vremena radi organizovanja raznih vrsta proslava, smatrajući da je to efikasniji način postizanja cilja promene", naveli su somborski većnici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.