SL: Srbija kreće iz Brazila

Izvor: Sportal.rs, 26.Nov.2014, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SL: Srbija kreće iz Brazila

Svetska odbojkaška federacija, FIVB, saopštila je kompletan raspored po vikendima XXVI Svetske lige 2015, u kojoj će igrati 32 selekcije podeljene u tri divizije. U saopštenju se navodi da će Japan igrati u II diviziji umesto Nemačke koja je odustala, a Venecuela će zameniti Japan u III diviziji.

Seniori Srbije igraće u XXVI Svetskoj ligi 2015. u A grupi I divizije sa Brazilom, Italijom i Australijom. U B grupi I divizije igraće Rusija, Iran, SAD i Poljska.

Sistem takmičenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << u Svetskoj ligi 2015. je isti kao ovogodišnji, pa će na Finalnom turniru, od 22. – 26. jula igrati šest reprezentacija, po istoj formuli kao i ove godine.

Interkontinentalna faza počinje 5. – 7. juna, a seniori Srbije će gostovati u Brazilu. U okviru II vikenda (12. – 14. jun) Srbija će gostovati u Italiji. Tokom III vikenda (19. – 21. jun), Srbija će dočekati Brazil, a zatim u okviru IV vikenda (26. – 28. jun) Australiju. Srbija će ugostiti Italiju od 3. – 5. jula u okviru V vikenda. Tokom poslednjeg, VI vikenda (10. – 12. jul), Srbija će gostovati u Australiji.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.