Izvor: HotSport.rs, 26.Jan.2015, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKROMNE ŽELJE: Manćini bi da angažuje Jaju Turea

Šef struke Intera Roberto Mančini planira da u svoj sa „Mace“ dovede defanzivnog vezistu Mančester Sitija, Jaju Turea.
Nije tajna da je Manćini veliki fan igre Turea koga poznaje iz dana kada je sedeo na klupi „Građana„. Trener Intera pokušava da iskoristi spekulacije da je Ture već neko vreme nezadovoljan na Etihadu,  a neroazuri spremni su da u „njegovu sreću“ investiraju 9 miliona evra.
– Trenirao sam Jaju u Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Sitiju, on je jedan od najboljih igrača na svetu. Videćemo šta će se desiti, ali Inter je privlačnija destinacija od mnogih drugih timova jer ima stogodišnju istoriju i brojne trofeje – rekao je Manćini.
Reprezentativac Obale Slonovače se trenutno nalazi sa nacionalnim timom na Kupu afričkih nacija u Ekvatorijalnoj Gvineji, a nedavno je izjavio da nije siguran da li će sledeće sezone igrati za Mančester Siti.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.