SK: Najbolji rezultat Nine Micić

Izvor: B92, 18.Dec.2014, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK: Najbolji rezultat Nine Micić

Srpska snouborderka Nina Micić ostvarila je svoj najbolji plasman u Svetskom kupom 23. mestom u paralel slalomu u austrijskom Montafonu.

Micićeva je na prvoj trci u toj disciplini ove sezone u elitnom takmičenju ostvarila vreme od 56.36 sekundi.

Plavu stazu prešla je za 28.65 sekundi, a crvenu za 27.71 i nešto više od pola sekunde ju je delilo od plasmana u osminu finala.

U velikom finalu prvog paralel slaloma sezone Austrijanka Zabine Šefman je slavila ispred Amelije Kober iz Nemačke, dok je treće mesto zauzela Ruskinja Alena Zavarzina.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SK: Najbolji rezultat Nine Micić

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2014

Srpska snouborderka Nina Micić ostvarila je svoj najbolji plasman u Svetskom kupom 23. mestom u paralel slalomu u austrijskom Montafonu...Micićeva je na prvoj trci u toj disciplini ove sezone u elitnom takmičenju ostvarila vreme od 56.36 sekundi u konkurenciji 41 takmičarke...Plavu stazu prešla...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.