SJAJAN GEST: Evo kako se Lebron Džejms izvinio svojim komšijama

Izvor: Kurir, 25.Jul.2014, 20:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SJAJAN GEST: Evo kako se Lebron Džejms izvinio svojim komšijama

Košarkaš Klivlend Kavalirsa Lebron Džejms na sjajan način se izvinio svojim komšijama zbog medija i navijača koji im ne daju mira od kako se on vratio u svoj bivši klub

KLIVLEND – Košarkaš Lebron Džejms ozbiljno je razdrmao Klivlend onog trenutka kada je saopštio da se vraća u redove Kavalirsa.

Od kako se Džejms vratio u Klivlend, posle četiri sezone u Majamiju sa kojim je osvojio dve NBA titule, navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i mediji u tom gradu su u neviđenoj euforiji.

Lebron Džejms je sa sobom u Ohajo povukao veliki broj novinara koji prate svaki njegov korak i bukvalno mu kampuju isperd kuće.

U takvoj situaciji i komšije slavnog košarkaša mogu da zaborave na mir i privatnost, s obzirom na to da su i oni često na meti medija, koje zanima svaki detalj vezan za kralja.

Toga je očigledno svestan i sam Lebron Džejms, pa je slavni košarkaš odlučio da im se izvini zbog svega što proživljavaju, ni krivi ni dužni.

Džejms je svojim komšijama poslao kolače uz poruku izvinjenja.

Thanks @KingJames #LeBronJames for hooking @WMSMTH and my parents up with the cupcakes :) welcome home! pic.twitter.com/Nc85CSuxfV

LeBron sends cupcakes to neighbors, apologizes for traffic http://t.co/p1hLorsKdv pic.twitter.com/0KitVVT2hS

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.