Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠIFRA ZUBIZARETA: Plaćen 20 miliona, još nije debitvao, a povredio se već treći put

Štoper Barselone, koji još uvek nije debitovao za prvi tim – Tomas Vermalen ponovo je povređen i njegov povratak na teren je odložen, saopštio je katalonski klub.

U saopštenju Barselone navodi se da je Vermalen „osetio bol u mišiću desne noge“, a sportski direktor Andoni Zubizareta je tim povodom prokomentarisao da je ‘zabrinut za njegovo stanje i da će lekarski tim odlučiti da li mora na novu operaciju’.
Vermalen (29) je letos iz Arsenala prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u Barselonu za 20 miliona evra i još nije debitovao za katalonski klub. On je na Kamp Nou došao povređen, pošto se povredio na Svetskom prvenstvu u Brazilu igrajući za Belgiju.
Do sada je dvaput obnovio povredu, a tokom pet meseci nije se našao nijednom ni u protokolu za zvanični meč Katalonaca. Do sada je odigrao svega 63 minuta za Barselonu B za 155 dana koliko je u klubu!
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.