Izvor: HotSport.rs, 24.Nov.2014, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Remi u Đenovi (VIDEO)

U duelu dve ekipe koje već neko vreme ne znaju za poraz Đenova i Palermo su remizirali na Luiđi Ferarisu odigravši 1:1 u poslednjem meču 12. kola Serije A.

Oba gola su pala u prvom poluvremenu talnije u prvih pola sata. Najpre je Dijabala u 7. minutu goste doveo u vođstvo, da bi Bertolaći u 30. izjednačio i ispostaviće se postavio konačan rezultat.

Paulo Dybala Goal – Genoa vs Palermo 0-1 [24-11… by moezsf0012
Đenova je tako ostala neporažena >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << već sedmu utakmicu uzastopno što je dovelo do petog mesta na tabeli sa samo bodom manje od gradskog rivala Sampdorije, dok se Palermo izjednačio sa Veronom na 12. poziciji, a ni Sicilijanci već skoro mesec dana (četiri meča) nisu izgubili utakmicu.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.