SERIJA A: Mihajlović pregazio tim u kome se proslavio kao trener i igrač (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Nov.2015, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Mihajlović pregazio tim u kome se proslavio kao trener i igrač (VIDEO)

Posle izgubljenih pet bodova Milan je na svom terenu demolirao Sampdoriju 4:1 (2:0).

Siniša Mihajlović se ponovo spasao. Ovoga puta protiv svog nekadašnjeg kluba u kome je steako slavu kao igrač i trener. Rosoneri su na svom “San Siru” savladali Sampdoriju 4:1.
Milan je zapretio već u 8. i 9. minutu kada je prvo Vivijano odbranio šut Bake, a potom Ćerći zatresao mrežu iz ofsajda. Inicijativa se domaćinu isplatila u 16. minutu kada >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Nijang šutirao, a Bonaventura pogodio, iako bi lopta ušla u gol i posle udarca Francuza. Milan je nastavio da dominira, a prvao čudo je kako Nijang u dva navrata nije postigao gol. Ipak, u 35. minutu Francuz je bio precizan sa “bele tačke” za 2:0.
Nijang je sjajnu utakmicu krunisao u 49. minutu kada je oteo jednu loptu defanzivcima Sampdorije i loptu posalo u mrežu za 3:0. Četvrti pogodak za Milan bio je delo Luiza Adrijana. Brazilac je fenomenalno primirio loptu na grudi, a potom zakucao je u mrežu. Sampdorija je počasni gol postigla u 87. minutu preko Edera iz penala.

(Izvor: RuTube)

Serija A, 14. kolo:
Subota:
Torino – Bolonja 2:0 (0:0)
(Beloti 75, Vives 90+2)
Milan – Bolonja 4:1 (2:0)
(Bonaventura 16, Nijang 34 penal, 49, Adrijano 79 – Eder 87 penal)
Nedelja:
15.00 Roma – Atalanta
15.00 Kjevo – Udineze
15.00 Frosinone – Verona
15.00 Đenova – Karpi
18.00 Empoli – Lacio
20.45 Palermo – Juventus
Ponedeljak:
19.00 Sasuolo – Fiorentina
21.00 Napoli – Inter



The post SERIJA A: Mihajlović pregazio tim u kome se proslavio kao trener i igrač (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Proigrao Mihin Milan! (video)

Izvor: Sportske.net, 28.Nov.2015

Milan ubedljiv protiv Sampdorije u verovatno najboljoj partiji sezone na domaćem terenu...Odlična predstava Milana, od početka su bili agresivni, Montelina Sampdorija bez odgovora...Ćerćiju je prvo poništen gol, ali je nakon odlične akcije Nianga Bonaventura na drugoj stativi zatresao mrežu....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.