SERIJA A: Kvintet neočekivanioh na vrhu tabele, Jovetić ponovo junak Intera (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Avg.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Kvintet neočekivanioh na vrhu tabele, Jovetić ponovo junak Intera (VIDEO)

Preostalih sedam mečeva 2. kola Serije A odigrano je u nedeljnom večernjem terminu, a nakon tih utakmica još pet timova ima maksimalan učinak.

Ukoliko za Inter ne može da se kaže da je neočekivano skupio svih šest bodova pošto je danas gostovao novom prvoligašu Kapriju, onda teško da je iko mogao da očekuje da će uz “neroazure” biti Sasuolo, Kjevo, Palermo i Torino.
Kjveo je danas pred svojim navijačima jednostavno zgromio Lacio sa čak 4:0, a Torino je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << napravio preokret protiv Fiorentine. Za “lacijale” u Veroni od srpskog trija igrao je samo Dušan Basta, dok je odbranom “bikova” komandovao Nikola Maksimović.
Drugu pobedu zabeležio je i Palermo koji je gostovao Udinezeu, a Uroš Đurđević nije ulazio u igru na Friuliju. Malo je nedostajalo da KArpi za koji brani naš Željko Brkić ostane neporažen u duelu sa INterom, ali je milanski tim ponovo do pobede vodio Stevan Jovetić koji je na minut pre kraja sigurno realizovao penal i tako doneo tri boda svom timu. Pre toga crnogorski internacionalac je bio precizan i u prvom poluvremenu.

(Izvor: Youtube/ALXrecords)
Atalanta je savladala Frozinone pred svojim navijačima, baš kao i Đenova Veronu, a jedini remi je viđen u duelu Napolija i Sampdorije na kojem su dublete postigli Iguain i Eder.

Serija A, 2. kolo
Rezultati:
Roma – Juventus 2:1 (0:0)
(Pjanić 61, Džeko 79 – Dibala 88)
Atalanta – Frozinone 2:0 (1:0)
(Stendardo 21, Gomez 69)
Karpi – Inter 1:1 (0:1)
(Di Gaudio 81 – Jovetić 31, 89pen)
Kjevo – Lacio 4:0 (3:0)
(Međiorini 12, Paloski 30, 68, Birsa 45)
Đenova – Verona 2:0 (0:0)
(Pavoleti 57, Gakpe 76)
Napoli – Sampdorija 2:2 (2:0)
(Iguain 9, 39 – Eder 57pen, 59)
Torino – Fiorentina 3:1 (0:1)
(Moreti 68, Kvaljarela 69, Baseli 77 – Alonso 10)
Udineze – Palermo 0:1 (0:1)
(Rigoni 8)
Odigrano u subotu:
Bolonja – Sasuolo 0:1 (0:0)
(Floro Flores 86)
Milan – Empoli 2:1 (1:1)
(Baka 16, Luiz Adrijano 69 – Saponara 20)



The post SERIJA A: Kvintet neočekivanioh na vrhu tabele, Jovetić ponovo junak Intera (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katastrofa Lacija uz magičnu asistenciju petom, Jovetić iz penala sprečio bruku Intera /VIDEO/

Izvor: Blic, 30.Avg.2015

Fudbaleri Lacija doživeli su težak poraz sa 4:0 na gostovanju Kjevu, dok je Inter u samom finišu iz penala došao do trijumfa nad Karpijem sa 2:1, a posle drugog kola Serije A u vrhu se nalaze upravo Kjevo i Sasuolo...Ekipe koje su tavorile na dnu prošle sezone, odlično su započele ovu, što ne...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.