SERIJA A: Iznenađenje u Torinu, nema kraja krizi Juventusa, Romi i Fiorentini ceo plen (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 12.Sep.2015, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SERIJA A: Iznenađenje u Torinu, nema kraja krizi Juventusa, Romi i Fiorentini ceo plen (VIDEO)

Tri meča trećeg kola Serije A odigrana su u subotu, a za najveće iznenađenje pobrinuo se Kjevo koji je uspeo da ostane neporažen u Torinu u meču protiv Juventusa.

Gosti iz predgrađa Verone do prednosti su došli ranim golom, već u 5. minutu, Hetemaja. Napori “stare dame” da dođe makar do boda isplatili su se u samoj završnici kada je Dibala pogodio sa bele tačke, a ovo je ujedno bio prvi bod za aktuelnog šampiona u novoj sezoni
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
(Izvor: Youtube/ALXrecords)
Za razliku od Juventusa koji je bez pobede Roma je i posle trećeg kola neporažena, štaviše osvojila je sva tri boda protiv Frozinonea i to pogocima u samoj završnici oba poluvremena. Do tri boda došla je i Fiorentina koja je na svom stadionu sa 1:0 savladala Đenovu.

(Izvor: Rutube)

Serija A, 3. kolo
Rezultati:
Fiorentina – Đenova 1:0 (0:0)
(Babakar 60)
Frozinone – Roma 0:2 (0:1)
(Falkue 44, Iturbe 90+3)
Juventus – Kjevo 1:1 (0:1)
(Dibala 83pen – Hetemaj 5)
Nedelja, 13. septembar
12.30h Verona – Torino
15.00h Empoli – Napoli
15.00h Palermo – Karpi
15.00h Sampdorija – Bolonja
15.00h Sasuolo – Atalanta
15.00h Lacio – Udineze
20.45h Inter – Milan


 

The post SERIJA A: Iznenađenje u Torinu, nema kraja krizi Juventusa, Romi i Fiorentini ceo plen (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stara dama nastavlja da se bruka - Dibala iz penala sačuvao Juve poraza od Kjeva (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2015

Dugo torinska Stara dama nije bila bez pobede u prva tri kola nacionalnog šampionata, a upravo to je sada slučaj. I ne samo to, ekipa Masimilijana Alegrija ponovo je pružila ispodprosečnu partiju koja svakako nije dostojna titule šampiona Italije..Juventus se provukao na svom terenu protiv Kjeva...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.