Izvor: HotSport.rs, 19.Dec.2014, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELIDBA U BUNDESLIGU: Nemci zovu potencijalnog ‘orla’

Fudbaler koji bi uskoro mogao da obuče dres reprezentacije Srbije odličnim partijama u Viteseu skrenuo je pažnju na sebe i što se tiče klubova iz „liga petice“.

Kako piše nemački Kiker za 24-godišnjeg Marka Vejinovića zainteresovana je berlinska Herta koja ima prilično dobro iskustvo sa igračima sa ovih prostora pošto su za ovaj klub u poslednjih desetak godina igrali Marko Pantelić i Gojko Kačar.
Vejinović je detea amsterdamskog Ajaksa čiju školu je prošao, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ali kako nije dobio šansu u klubu iz rodnog grada usledila je najpre selidba u Herakles, da bi leta 2013. godine postao član kluba iz Arnema za koji je odigrao 31 meč uz pet postignutih golova.
Vejinović je inače bio član svih mlađih selekcija Holandije, a postoji velika šansa da ga čelnici našeg saveza uvere da u budućnosti zaigra za Srbiju, naravno ukoliko selektor Ćurčić pokaže želju da mu je takav igrač potreban u timu.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.