Izvor: HotSport.rs, 05.Okt.2015, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SELEKTOR ALBANIJE: Srbija ima najjači tim u grupi!

Selektor Albanije Đani De Bjazi istakao je pred meč Albanije i Srbije niz pohvala na račun “orlova”.

- Ne plašim se nijednog igrača iz tima Srbije! Ipak, moram da priznam da ih sve respektujem jer igraju u velikim evropskim klubovima. Po meni, jedan su od najjačih timova u grupi. Za mene možda i najbolji. Ipak, tabela pokazuje da imaju određenih problema i radićemo na tome da iskoristimo njihove slabosti – rekao je De Bjazi.
Selektor Albanije je demantovao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << priče da će se njegov tim braniti, to jest orijentisasti na osvajanje jednog boda.
- Kad god me to pitaju, uvek imam isti odgovor, nikad ne izvodim svoj tim na teren s ciljem da osvojim bod. Uvek me zanima isključivo pobeda, pa tako i sada. Moraćemo da napadnemo da bismo pobedili Srbiju – zaključio je Italijan.
The post SELEKTOR ALBANIJE: Srbija ima najjači tim u grupi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.