Izvor: HotSport.rs, 25.Feb.2017, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMO TRENER JE GORI OD MENE: Jokić u intervjuu na Ol-star vikendu pecnuo Majka Melouna (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić poznat je po tome da često zbija šale u kojima mu je često meta čak i trener Majk Meloun.

Naime pred takmičenje u atraktivnom zakucavanju na Ol-star vikendu u Nju Orleansu, novinar zvanične televizoje Denvera odlučio je da se malo našali sa publikom, pustivši informaciju da će Jokić zameniti jednog od takmičara koji je odustao od takmičenja.
Reakcije publike su uglavnom bile veoma pozitivne a Nikola Jokić je rešio >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << malo da se našali na svoj ali i trenerov račun kada mu je novinar rekao o odgovorima koje su dali navijači.
– Zakucavanja? Ne, nikako…- rakao je “Džoker” a kada ga je novinar upitao da li u timu Nagetsa postoji neko od koga bolje zakucava naš košarkaš se malo zamislio pa dodao. – Ne… Ili možda je ipak samo trener Meloun gori.- odgovorio je Jokić i nasmejao reportera.

Izvor:Youtube/Denver Nuggets
The post SAMO TRENER JE GORI OD MENE: Jokić u intervjuu na Ol-star vikendu pecnuo Majka Melouna (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.