SAMBA NA MARAKANI: Jedan Brazilac POTPISUJE danas, a drugi je blizu potpisa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAMBA NA MARAKANI: Jedan Brazilac POTPISUJE danas, a drugi je blizu potpisa (FOTO)

Crveno-beli vredno rade u prelaznom roku.

Crvena zvezda završila je još jedan posao u prelaznom roku, pošto bi danas ili sutra ugovor sa crveno-belima trebalo da potpiše Brazilac Ze Markos. Bivši kapiten kadetske reprezentacije Brazila koji igra na poziciji štopera već nekoliko dana boravi u Beogradu i pregovori su uspešno završeni.

Ze Markos međutim neće odmah izaigrati u prvom timu Zvezde, već će biti priključen vršnjacima sa kojima će raditi pod nadzorom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenera Milana Kosanovića.

Nije Ze Markos jedini Brazilac kojeg žele da vide u Crvenoj zvezdi, s obzirom da uprava kluba ima ideju da upari dvojicu Karioka u veznom redu. Već je tu Rikardinjo, a crveno-beli uveliko rade na dolasku Gabrijela Markinjosa, igrača koji je pre dve godine bio nesuđeno pojačanje Partizana. Markinjos je igrač Korintijasa sa obeštećenjem od 2,75 miliona evra i realna opcija je da ga Zvezda dovede na jednogodišnju pozajmicu.

Cena pozajmice bila bi 300.000 evra, dok bi nešto veća suma morala da se izdvoji za plate Markinjosa. Ako bi kockice oko Markinjosovog transfera mogle da se sklope, on bi bio jedno od zvučnijih pojačanja u srpskom fudbalu. Igra na poziciji krilnog napadača, a s obzirom da može igrati i na poziciji koju je prošle sezone pokrivao Kanga, očigledno je sve realnija opcija da Gabonac ode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.