Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2017, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE SVE JASNO: Košarkašice Srbije saznale protivnika u osmini finala

Kreće nokaut faza.

Košarkašice Srbije igraće u osmini finala Evropskog prvenstva u Češkoj protiv selekcije Letonije. Srbija je, uprkos tome što je pretrpela dva poraza na startu, završila takmičenje kao druga u grupi C i to znači da će igrati protiv trećeplasirane selekcije iz D grupe.

EP U ČEŠKOJ: Hrabre Srpkinje jače od problema i Slovenki, IZBORILE baraž! (FOTO)

RIZIKUJE KARIJERU: I sa OVAKVOM nogom on NE ODBIJA poziv reprezentacije (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Izabranice Stevana Karadžića na ovakvom raspletu mogu da zahvale Francuskinjama koje su, doduše uz mnogo muke, opravdale ulogu favorita protiv Grčke – 70:63.

Francuska je u poslednjoj utakmici savladala Grčku i sada su poznate sve učesnice najboljih 16. Ekipa koju vodi Valeri Garnije mučila se tokom čitavog susreta, ali je duel prelomila u poslednjoj četvrtini i potvrdila prvo mesto u grupi.

Njima će protivnice biti pobednice meča Italija – Ukrajina.

Srbija će sa Letonijom igrati već u utorak, a termin će biti naknadno objavljen.

NEMA ODMORA U ZVEZDI: Još jedan igrač POTPISAO ugovor (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.