SAD JE BAŠ PRETERAO: Kanga napravio NOVU glupost! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD JE BAŠ PRETERAO: Kanga napravio NOVU glupost! (VIDEO)

Gabonac ponovo u centru pažnje.

Problematični Gelor Kanga odbio je da bude deo špalira i čestita igračima Partizana na osvojenom trofeju u Kupu Srbije.

ŠOK: Zvezda zbog finansijske situacije NEĆE igrati u Evropi (FOTO)

ON NIJE MOGAO DA SE SUZDRŽI: Srednji prst za navijače večitog rivala (FOTO)

Dok su svi fudbaleri Crvene zvezde čestitali Partizanu trofej Kupa i napravili mu šampionski špalir, leđa rivalu krenuo je samo Gelor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kanga, prenosi B92.

Gabonac nije želeo da bude deo špalira pred skoro 25.000 navijača u Humskoj u subotu, ali ga je sportske sramote koliko-toliko spasao trener Boško Đurovski.

Ipak, igrači Zvezde su se povukli sa terena kada je član IO FSS i bivši golman Partizana Ivica Kralj uručio trofej Kupa crno-belima.

Od kako je došao u Crvenu zvezdu Kanga je poznat po nepromišljenim potezima. Delije ne mogu da mu oproste crveni karton protiv Ludogoreca. Nepotrebnu javnu opomenu zbog koje nije igrao na Voždovcu i još mnogo toga. Nezvanično se pominje i da je imao sukobe sa saigračima u svlačionici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.