Ruska mafija namestila meč Šalke-Sporting?

Izvor: Press, 23.Okt.2014, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruska mafija namestila meč Šalke-Sporting?

Sve je nekako izgledalo čudno, pre, tokom i posle meča Šalkea i Sportinga (4:3) u trećem kolu Lige šampiona u Gelzenkirhenu.
Golovi su padali na sve strane, čini se previše lako, a meč je rešen sumnjivim penalom u nadoknadi vremena, koji je bez ikakvog objašnjenja izveo Erik Čupo Moting umesto Klasa Jana Huntelara, koji je već godinama zadužen za to na Feltins Areni.

Onda, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << upitan o svemu tome, novi trener "kraljevsko plavih" Roberto Di Mateo je naprasno prekinuo konferenciju za štampu rekavši da ne može da odgovara na pitanja o fudbalu ljudima koji ne znaju ništa o fudbalu. A da ne zaboravimo, sudija je bio RUS Karasev.

Jedan od najtiražnijih nemačkih časopisa, Bild, ima jednostavno objašnjenje za sve. Pošto Šalke ima Gazprom kao sponzora već godinama, na ovom meču je jednostavno "morao da dođe kec i 7+" na ovaj ili na onaj način. Jer, tako je rekla ruska mafija.

Za sada, niko nije najavio zvaničnu istragu UEFA, mada su ovo ozbiljne optužbe, a stavljamo Vama da procenite koliko ima istine u tome uz podsećanje na sve ostale rezultate i rekordan broj golova te večeri u Ligi šampiona...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.