Runi po navici, Siti se spasio! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2017, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Runi po navici, Siti se spasio! (video)

Kakav meč na Etihadu, Runi izabrao najbolje mesto da uđe u istoriju, ali je Sterling ipak sačuvao "građane".

Fudbaleri Mančester sitija i Evertona remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) u poslednjem meču drugog kola Premijer lige.

Vodeći pogodak za Everton postigao je Vejn Runi u 35. minutu i tako ušao u istoriju Premijer lige, više o tome OVDE.

Siti je od 44. minuta igrao sa igračem manje pošto je isključen Kajl Voker, ali je i sa desetoricom uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da dođe do boda golom Sterlinga u 83. minutu.

Mančester siti je dominirao od samog početka utakmice, imao je posed lopte i nekoliko početnih šansi.

Najopasniju je imao Aguero posle asistencije De Brujnea, a potom je i David Silva pogodio stativu.

Kazna je usledila iz praktično prvog ozbiljnog napada gostiju, Sane je napravio grešku na levom boku, Kalvert-Luin je vratio povratnu kao na tacni za Runija, a ovaj savladao Edersona koji je mogao i bolje da interveniše.

Siti je krenuo ofanzivno, Žezus je probao solo akcijama, De Brujne je imao pokušaj van 16 metara, ali je Pikford ostao nesavladan.

I onda u finišu prvog poluvremena, usledio je pravi šok za domaće. Kajl Voker je najpre dobio prvi žuti karton u 42. minutu zbog starta nad Bejnsom, a potom je zbog posle stotinak sekundi dobio i drugi pošto je po proceni četvrtog sudije udario Kalverta-Luina.

Pep Gvardiola je bio primoran da napadne i sa desetoricom, Rahim Sterling je odmah zamenio Gabrijela Žezusa i upravo je on bio taličan u drugom poluvremenu.

Siti je krenuo ofanzivno, ali i nedovoljno konkretno, nije bilo mnogo pravih prilika, pa je Pep ubacio i Danila i Bernarda Silvu.

Upravo je Danilo u 83. minutu centrirao sa desnog boka, Holgejt je glavom odbio loptu pravo na nogu Sterlinga, a ovaj zategao u malu mrežicu za 1:1.

Usledila je triler završnica, Morgan Šnajderlin je uklizao Aguera sa leđa, a sudija mu je pokazao drugi žuti karton, pa su u finišu timovi bili sa desetoricom igrača na terenu.

U nadoknadi vremena, Sterling je odlično prošao, opasno centrirao, ali nije bilo nikog na drugoj stativi.

Do kraja nije bilo promene rezultata, pa Siti i Everton sada imaju četiri boda posle dva kola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Malo Runi, malo Voker i Siti je upao u probleme... Ali je toliko dobar da može i 10 na 11 (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2017

Everton bio na pragu pobede, ali bi bilo nezasluženo da je došao do nje..Prvi kandidat za titulu je već u drugom kolu doživeo i prvi kiks u sezoni. Mančester Siti je na svom terenu morao da se zadovolji samo bodom protiv Evertona koji je bio na pragu pobede, a na kraju je jedva sapasao i bod - 1:1...Mančester...

Nastavak na MozzartSport.com...

Premijer liga: Runijev "jubilarac" nedovoljan Evertonu za pobedu protiv Sitija (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 22.Avg.2017, 00:12

U poslednjoj utakmici 2. kola Premijer lige Mančester Siti i Everton su podelili bodove odigravši 1:1 (0:1) na Etihadu...Goste je u vođstvo doveo Vejn Runi koji je u 35. minutu savladao Edersona Moraeša posle asistencije Kalverta-Luina. Bio je to jubilarni 200. premijerligaški gol za iskusnog napadača...Čuvale...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.