Rumuni dobijaju veliko pojačanje za Eurobasket?

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2017, 01:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumuni dobijaju veliko pojačanje za Eurobasket?

Plejmejker jedne od najboljih turskih ekipa, mogao bi ovog leta da zaigra za reprezentaciju Rumunije.

Eurobasket 2017 održaće se između ostalog i u Klužu, a selekcija Rumunije je kao domaćin grupe dobila pravo učešća.

Nalaze se u grupi sa Hrvatskom, Češkom, Španijom, Crnom Gorom i Mađarskom, pa se čini da su im jako male šanse da se plasiraju u narednu fazu.

Ipak, oni su spremni da urade sve u svojoj moći kako bi bili konkurentni, a sada su rešili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da naturalizuju jednog američkog košarkaša.

U pitanju je plejmejker Darušafake Skoti Vilbekin, koji bi ovih dana trebalo da potpiše novi ugovor sa istanbulskim timom.

Dakle, Vilbekin će najverovatnije biti glavni adut trenera Marčela Centera na predstojećoj smotri najboljih evropskih selekcija, a pored njega jedna od glavnih uzdanica Rumunije biće i košarkaš poljskog Turova Vlad Moldoveanu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.