Rumenige: Nećemo da se pravimo da poštujemo Borusiju

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Apr.2014, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rumenige: Nećemo da se pravimo da poštujemo Borusiju

Izvršni direktor Bajerna Karl-Hajnc Rumenige rekao je da je tom klubu dosta medijskog rata sa rivalom, Borusijom iz Dortmunda, kao i da više neće pokušavati da održi dobre odnose sa „milionerima”.
(FOTO: AP)
Nas više ne zanimaju nikakvi ‘mirovni razgovori’ i nećemo se baviti zajedničkim sastancima i večerama. To znači da nećemo imati ni tradicionalne večere dan uoči međusobnih mečeva. To je poštenije, nego da se pravimo kako se poštujemo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Ako to znači da imamo hladne odnose sa Dortmundom, neka bude. U prošlosti smo imali slične situacija se Kelnom i Verderom. Nismo ovde da bismo mazili jedni druge – oštro je poručio Rumenige u izjavi za Bild.
Prepucavanje dva kluba traje već mesecima, a nedavno je direktor „milionera” Hans-Joakim Vacke rekao da Bajern nije odigrao veliku ulogu u ponovnom jačanju kluba iz Dortmunda, iako su Bavarci svojevremeno pozajmili dva miliona evra, kada je Borusija bila u krizi.
Vacke je kritikovao Bajern jer je Borusija morala da vrati tu pozajmicu uz kamatu od osam posto.
Prvi čovek Borusije kritikovao je i doskorašnjeg predsednika Bajerna Ulija Henesa, koji je nedavno osuđen na zatvorsku kaznu zbog utaje poreza. Ekipe Bajerna i Borusije sastaće se 17. maja u finalu nemačkog kupa u Berlinu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Rumenige: Nećemo da se pravimo da poštujemo Borusiju

Izvor: Press, 23.Apr.2014

"Nas više ne zanimaju nikakvi ''mirovni razgovori'' i nećemo se baviti zajedničkim sastancima i večerama. To znači da nećemo imati ni tradicionalne večere dan uoči međusobnih mečeva. To je poštenije, nego da se pravimo kako se poštujemo. Ako to znači da imamo hladne odnose sa Dortmundom,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.