Rukometašice Crne Gore nastavljaju odbranu trona, preko Švedske do polufinala

Izvor: Blic, 17.Dec.2014, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometašice Crne Gore nastavljaju odbranu trona, preko Švedske do polufinala

Rukometašice Crne Gore plasirale su se u polufinale prvenstva Evrope pošto su u Zagrebu, u odlučujućoj utakmici F četvrtfinalne grupe, savladale selekciju Švedske sa 30:29 (13:18).

Aktuelne šampionke kontinenta pobednice su grupe sa osam bodova, šansu za polufinale imaju i Šveđanke, ali njihov plasman zavisi od ishoda meča Holandija - Francuska. Švedska ima sedam bodova, a Holandija i Francuska po pet.

Reprezentaciju Crne Gore, koja je na poluvremenu zaostajala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čak pet golova, do preokreta za trijumf predvodile su golman Sonja Barjaktarović, Jovanka Radičević sa devet i Katarina Bulatović sa šest golova, dok je kod Šveđanki najefikasnija bila Izabel Gulden sa devet.

U grupi E, u Debrecinu, plasman u polufinale obezbedila je Norveška, a za drugo mesto konkurišu Danska, Mađarska, Španija i Rumunija.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.