Rouz opet povređen, ali teši navijače: Nemojte da brinete

Izvor: Sportal.rs, 01.Nov.2014, 14:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rouz opet povređen, ali teši navijače: Nemojte da brinete

Derik Rouz nije mogao do kraja da pomogne saigračima u meču Čikago Bulsa i Klivlend Kavalirsa. Na kraju duela u "Junajted centru" bolji su bili "konjanici", i to posle produžetka. Rouz je na parketu proveo 25 minuta, postigao 20 poena, ali je zbog povrede desnog članka morao van igre.

Prema poslednjim informacijama iz američkih medija povreda nije ozbiljnije prirode, ali se još ne zna da li će Rouz igrati protiv Minesote.

- Nemojte da brinete, samo sam istegao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << članak - objasnio je Rouz koji se posle meča i šalio sa novinarima.

Ako se može suditi na osnovu reakcije prve zvezde tima, navijači Bulsa ne bi trebalo da strepe da se Rouz ozbiljnije povredio. Podsetimo, prošle sezone napravio je dugu pauzu posle operacije kolena.

Bikovi na početku nove sezone imaju učinak od po jedne pobede i poraza.

(Foto: Beta/AP Photo/Paul Beaty)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.