Rosicki se vratio u Spartu

Izvor: B92, 30.Avg.2016, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosicki se vratio u Spartu

Češki fudbaler Tomaš Rosicki potpisao je dvogodišnji ugovor sa Spartom iz Praga, saopštio je taj klub.

Rosicki je karijeru počeo u Sparti pre nego što je 2001. godine prešao u Borusiju iz Dortmunda. Sa tim klubom je u sezoni 2001/02. osvojio titulu u Bundesligi.

On je 2006. godine prešao u Arsenal gde je proveo 10 godina. Na kraju prošle sezone postao je slobodan igrač i odlučio je da se vrati u Spartu.

"Srećan sam što sam se vratio. Nisam došao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ovde samo da bih igrao, došao sam da pobedjujem", rekao je Rosicki.

Vlasnik Sparte Danijel Kretinski naveo je da želi da Rosicki ostane u klubu i pošto završi igračku karijeru.

"Verujemo da će Tomaš pomoći Sparti kako na terenu, tako i van njega. On je izvanredna ličnost. Tomaš sada treba da se koncentriše na svoju ulogu na terenu, ali se nadam da će ostati u Sparti i nakon završetka karijere", rekao je Kretinski.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rosicki se vratio u Spartu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Avg.2016, 04:45

Češki fudbaler Tomaš Rosicki potpisao je dvogodišnji ugovor sa Spartom iz Praga, saopštio je danas taj klub...Rosicki je karijeru počeo u Sparti pre nego što je 2001. godine prešao u Borusiju iz Dortmunda. Sa tim klubom je u sezoni 2001/02. osvojio titulu u Bundesligi...On je 2006. godine prešao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.