Rosi: Inzagi pretvara Milan u bataljon boraca, derbi sa Juventusom test za klub

Izvor: Sportal.rs, 20.Sep.2014, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rosi: Inzagi pretvara Milan u bataljon boraca, derbi sa Juventusom test za klub

Nekadašnji fudbaler Milana Paolo Rosi (57) pohvalio je borbenost izabranika trenera "rosonera" Filipa Inzagija. Lombardijski tim je dvema pobedama započeo novu sezonu u Seriji A i zauzima prvo mesto na tabeli.

- Inzagi pretvara ovaj tim u pravi bataljon boraca. Sviđa mi se atmosfera koju je stvorio u svlačionici. Fudbaleri se bore za svaku loptu i žele da dođu prvi do nje. Nisam očekivao ovakav početak. Milan ima odlične igrače, a Inzagi je podario timu sav svoj entuzijazam - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << kazao je Rosi i napomenuo da će subotnji duel sa Juventusom (20.45) biti pravi test za Inzagijeve učenike.

- Dva meča nisu dovoljna da se napravi konačan sud. Milan je demonstrirao kvalitet, ali postoje neke greške u defanzivi koje bi trebalo ispraviti. Biće to težak meč jer je Juventus osvajač poslednje tri titule u Italiji. Iako će im nedostajati bitni igrači, oni su kvalitetan kolektiv. Dokazali su to i u Ligi šampiona. Ova utakmica će pokazati da li će Milan zadržati čelno mesto u Seriji A ili će to biti poruka da su ekipi potrebna pojačanja. Sjajan start oba tima u novoj sezoni obećavaju sjajan meč - podvukao je Rosi, a prenose italijanski mediji.

(Tekst: Nemanja Banović, Foto: Beta/AP/The Canadian Press, Darren Calabrese)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.