Ronaldu mama poslala poruku čim je ljut izašao sa terena (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Sep.2016, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldu mama poslala poruku čim je ljut izašao sa terena (FOTO)

Kristijano Ronaldo nije imao svoje veče na utakmici protiv Las Palmasa, gde je bio neprimetan tokom većeg dela meča, izuzev trenutka kada je promašio priliku neposredno pred gol Benzeme, kao i trenutka kada je izašao sa terena u 72. minutu.

Upravo to je i bio najupečatljiviji trenutak meča 6. kola zbog njegove ljutite reakcije što je izmenjen.

Portugalac je nezadovoljno seo na klupu sa vidno neraspoloženim izrazom lica. Međutim, odmah je dobio i poruku podrške i to >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od svoje majke.

Dolores Aveiro je postavljajući na svoj Tviter profil trenutak Ronaldovog izraza lica na klupi Reala napisala ''Nikada ne spuštaj glavu dole''.

Nunca abaixe a cabeça pic.twitter.com/KKTMP9Ub5U

— Dolores Aveiro (@DoloresAveiro) September 24, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

SUKOB: Ronaldo se naljutio na Zidana zbog izmene, smirila ga mama (VIDEO) (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Sep.2016

Real Madrid nije uspeo da savlada Las Palmas 2:2, a meč je obeležio trenutak kada je Kristijano Ronaldo napustio igru i bez pogleda ljutito prošao pored legendarnog Zinedina Zidana.. . Iako mu je Portugalac pružio ruku bilo je jasno da je prva zvezda tima ljuta na trenera. Kamere su ga još nekoliko...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.