Ronaldova poruka rukovodstvu: Zadržite Zidana

Izvor: Mondo, 02.Maj.2016, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldova poruka rukovodstvu: Zadržite Zidana

Napadač Reala smatra da bi Francuz trebalo da ostane na klupi i naredne sezone.

Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images Sport

Zinedin Zidan je početkom 2016. preuzeo mesto trenera Real Madrida od Rafe Beniteza i uspeo da posrnulu ekipu vrati u trku za prvo mesto Primere i dovede je do polufinala Lige šampiona. Pitanje je, međutim, da li će Francuz i naredne sezone sedeti na klupi "kraljevskog kluba".

Već neko vreme španski i engleski mediji pišu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bi u Madrid mogao da se vrati Žoze Murinjo, ali ako pitate najboljeg strelca Reala, Kristijana Rondalda, reći će vam da nema potrebe za tim.

"Svi smo svesni da je Zidan još u procesu adaptacije na vrhunski nivo vođenja tima, ali veoma brzo napreduje. Voleo bih da nastavi svoj posao", izjavio je Portugalac za "Marku".

"Divio sam mu se kao igraču, a sada i kao treneru. Mislim da se ekipa sa Zidanom oseća vrednijom, jer igrači osećaju njegovu naklonost", dodao je Ronaldo.

Portugalac je, takođe, istakao da Real Madrid može do finala Lige šampiona posle 0:0 sa Mančester sitijem u gostima.

"Pred nama je težak izazov, ali sve je moguće", zaključio je Ronaldo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.