Ronaldo signalizirao da je NJEGOV igrač u ofsajdu?

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 23:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo signalizirao da je NJEGOV igrač u ofsajdu?

Nejasan potez Portugalca koji će u narednim danima izazvati mnogo polemike...

Fudbaleri Reala vratili su se na prvo mesto na tabeli nakon pobede nad Atletik Bilbaom (2:1).

Geret Bejl i Kristijano Ronaldo su se ispromašivali, a pobedu je doneo "džoker".

Alvaro Morata (24) bio je heroj Madriđana ove večeri pošto je pobedu doneo u 83. minutu, a mnogo polemike će izazvati reakcija njegovog saigrača Kristijana Ronalda nakon pogotka kada je podigao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ruku ka pomoćnom sudiji - kao kada se traži ofsajd!?

Nije jasno šta je želeo u tom trenutku, ali društvene mreže su već "zapaljene" od reakcija navijača "kraljevskog kluba" kojima nije jasno šta je njihov omiljeni igrač tražio.

Već u tokom prenosa mogli smo da vidimo "zum" na Ronaldovu reakciju, a često se dešava da su njegove reakcije nakon pogodaka Reala, a čiji on nije bio deo, pod lupom javnosti.

Obično se tada naglašava to da je Portugalac veliki egoista i da mu je stalo samo do sopstvene statistike, a kada ona zataji, kao što je slučaj u ovoj sezoni, svaki detalj se posmatra....

Izvor: YouTube

Ronaldo je imao nekoliko šansi na ovom meču, a najbolju u nadoknadi vremena kada je izašao sam pred Iraizoza, ali je loše šutirao i pogodio je golmana Bilbaoa. Ove sezone je na samo 2 pogotka u Primeri, daleko od njegovih "brojki".

Verovatno nas očekuje uskoro objašnjenje Ronalda. Možda preko Instagrama?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.