Ronaldo se oporavio od povrede kolena

Izvor: Akter, 02.Sep.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo se oporavio od povrede kolena

Fudbaler madridskog Reala Kristijano Ronaldo rekao je danas se oporavio od povrede i da će za sedam dana biti potpuno spreman

Ronaldo je obnovio povredu kolena koja ga je mučila krajem prošle sezone, zbog koje propustio poraz svog tima protiv Sosijedada (4:2).

Iz istog razloga portugalski reprezentativac izostavljen je i sa spiska nacionalnog tima za nedeljni meč protiv Albanije u kvalifkacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Još uvek radim po posebnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << programu. Za sada samo trčim, ali ću za nedelju dana biti potpuno spreman", rekao je Ronaldo za Marku.

On je dodao da njegov tim mora da nauči lekciju, jer je neshvatljivo da ispusti dva gola prednosti protiv Sosijedada.

"To je bila čudna utakmica, vodili smo od 11. minuta sa 2:0, ali su se stvari promenile. Moramo da naučimo lekciju i ne smemo da mislimo da je utakmica završena, moramo da se borimo do kraja. Nismo bili fokusirani ceo meč i platili smo cenu", zaključio je Ronaldo.

Ronaldo će prvi meč posle povrede odigrati 13. septembra kada na stadionu Santijago Bernabeu gostujeu aktuelni šampion - madridski Atletiko.

Nastavak na Akter...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.