Ronaldo, pa ovde si morao da dodaš! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2016, 23:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo, pa ovde si morao da dodaš! (video)

Real je slavio na "Bernabeu", ali navijače brine to što Kristijana Ronalada ne prolazi kriza.

Slavili su aktuelni prvaci Evrope u meču sa Atletik Bilbaom, ali taj zadatak nije bio nimalo lak.

Borili su se uvek neugodni Baskijci, a više o samom susretu OVDE.

Golove za Real su postigli Benzema i Morata, koji je u 75. minutu zamenio upravo Francuza. Golovi centarforova mogu da raduju navijače, ali ne i igra koju je prikazao njihov ljubimac Kristijano >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ronaldo.

Portugalski as još jednom nije postigao gol, lošiji start nije imao nikada u Realu, kako je postgao samo dva gola u prvih devet mečeva Primere.

Ima Ronaldo i dve upisane asistencije, a protiv Bilbaa je morao da upiše i treću ali je ipak frustracija zbog slabe forme i manjka golova proradila u Portugalcu, te je rešio da okuša svoju sreću.

Bio je u stopostotnoj šansi, ali je mogao svima da olakša da je progirao jednog od dvojice saigrača, koji bi izašli sami na nebranjen gol gostiju. On je ipak šutirao i pogodio direktno u Iraizoza, te je Real iz ove veoma izgledne šanse dobio samo korner.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIDEO: Ronaldo još jednom pokazao koliko je bahat i narcisoidan

Izvor: Vesti-online.com, 24.Okt.2016, 07:18

Real je tek u finišu slomio otpor Atletik Bilbao i stigao do čelnog mesta Primere, a portugalski as Kristijano Ronaldo bio je najgori igrač na terenu...Ništa mu nije polazilo od noge, a koliko je bio besan zbog slabe igre govori i nesvakidašnja sitacija kod gola Alvare Morate, za konačnih 2:1....

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.