Ronaldo ljut, Zidan mora da ga čuva

Izvor: N1 televizija, 25.Sep.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo ljut, Zidan mora da ga "čuva"

Najbolji igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo bio je ljut nakon što je morao prevremeno da napustiti teren u duelu sa Las Palmasom (2:2).

"Kraljevski klub" je u 6. kolu Primere neočekivano remizirao, a odlukom trenera Zinedina Zidana Portugalac je morao u 72. minuti na klupu.

Ronaldo nije skrivao da je ljut, jedva je pozdravio bilo koga oko sebe, a svestan njegovog nezadovoljstva je i Zidan.

"Naravno da igrači žele igrati, ali ja moram da se brinem >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << o njima. Posebno o Kristianu. Dobro je igrao, međutim mi imamo utakmicu u utorak i razmišljao sam o tom danu", objasnio je Zidan.

Dotakao se Zidane potom i utakmice.

Izvor: Youtube

"U fudbalu je normalno da nekada ne iskoristiš svoje šanse, ali treba ostati fokusiran do kraja. Teško je primiti gol pred kraj. Protiv Viljareala smo bili loši u prvom poluvremenu, ali ovaj put smo bili aktivni od početka do kraja. Ipak, kada primiš dva gola, ne može biti dobro", istakao je Zidan.

"Kraljevski klub" je posle remija ostao na liderskoj poziciji sa bodom više od Barselone. Na trećem mestu je Atletiko Bilbao.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.