Ronaldo indirektno odgovorio Murinju: Primera je najbolja liga na svetu!

Izvor: MozzartSport.com, 08.Feb.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo indirektno odgovorio Murinju: Primera je najbolja liga na svetu!

"Imam još dve godine u Real Madridu, a za posle ćemo videti", kaže Portugalac

Kristijano Ronaldo dobio je nagradu Pićići koja se dodeljuje najboljem strelcu Primere. On je na dodeli odgovarao na pitanja o svojoj budućnosti u dresu Real Madrida, ali je indirektno odgovorio Žozeu Murinju na "optužbe" da španski šampionat ima samo četiri teške utakmice tokom sezone.

"Posvećujem ovu nagradu mom timu, treneru, stručnom štabu, ljudima sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << radim svakog dana, mojim kolegama. Proveo sam šest godina u Španiji i za mene je ovo najbolja liga na svetu. Privilegija je biti ovde i ostaviti trag u njoj. Igrao sam i u Mančester Junajtedu, u veoma teškoj Premijer ligi, gde su odlični igrači. Proveo sam u Španiji nekoliko godina i igraću ovde i u budućnosti. Imam još dve godine u Real Madridu, a za posle ćemo videti. Imam važeći ugovor do 2018. godine", rekao je Ronaldo na dodeli nagrade Pićići.

Murinjo zna gde sigurno neće otići: U Španiji sam imao četiri utakmice godišnje - treba mi jača konkurencija!

Ronaldo je izneo i svoje želje i želje Reala za ovu sezonu.

"Sadašnji cilj Reala je osvajanje trofeja u Španiji i napad na Ligu šampiona".

Portugalac je u sezoni 2014/2015 postigao 48 golova na 35 mečeva (1,37 u proseku po utakmici).

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dileme nema, zna se kada Ronaldo napušta Real Madrid!

Izvor: Sportske.net, 08.Feb.2016

Prva zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo otkrio je da će napustiti klub po isteku ugovora...Na današnjoj dodeli nagrade ''Pićići'' za najboljeg strelca Lige Primere prisutnima odgovorio na pitanje o svojoj budućnosti u ''kraljevskom'' klubu...''U Španiji sam šest godina. Takođe, u Mančester...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.