Ronaldo i pored nasilja na meču može da igra protiv Atletika /VIDEO/

Izvor: Blic, 28.Jan.2015, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo i pored nasilja na meču može da igra protiv Atletika /VIDEO/

Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo kažnjen je sa dve utakmice suspenzije u Primeri zbog crvenog kartona protiv Kordobe, odlučila je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije.

Portugalac neće igrati protiv Real Sosijedada i Sevilje, ali će biti u timu za derbi sa gradskim rivalom Atletikom, 7. februara na Visente Kalderonu, koji bi mogao da odluči o novom šampionu Španije.

Kako se navodi, Disciplinska komisija uzela je u obzir to što se Ronaldo pokajao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i javno se izvinio nakon što je bez lopte udario defanzivca Kordobe Edimara. On je posle isključenja prilično bezdušno "čistio" FIFA amblem na dresu, kojim je predstavljeno Realovo osvajanje titule klupskog prvaka sveta, a i pre crvenog kartona je "divljao" na igralištu, što se vidi iz drugog snimka:

Ronaldo je ove sezone prvi strelac Primere sa 28 golova na 18 utakmica.

U šampionatu Španije Real vodi sa bodom više od Barselone i četiri boda više od branioca titule, Atletika, a pritom je od oba ta kluba odigrao meč manje.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) ZATO JE ON RONALDO: Šokantno blaga kazna za najboljeg fudbalera sveta

Izvor: Kurir, 28.Jan.2015

MADRID - Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Španije (RFEF) kaznila je igrača Reala Kristijana Ronalda suspenzijom na dve utakmice zbog isključenja na utakmici sa Kordobom...Ronaldo je u finišu utakmice 20. kola Primere u subotu protiv Kordobe, koju je Real dobio 2:1, dobio direktan crveni karton...

Nastavak na Kurir...

Ronaldo prošao odlično - igraće derbi

Izvor: Mondo, 28.Jan.2015

Najbolji fudbaler na svetu nije oštro kažnjen zbog šutiranja defanzivca Kordobe sa leđa. Igraće protiv Atletiko Madrida...Foto: AP/Miguel Angel Morenatti..Iako se predviđalo da će Kristijano Ronaldo biti žestoko kažnjen zbog uličarskog ponašanja na utakmici protiv Kordobe, propustiće samo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.