Ronaldo: Ferguson mi je jedini prijatelj, ali nisam u fudbalu da bih se nekome svideo

Izvor: Sportal.rs, 30.Avg.2014, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo: Ferguson mi je jedini prijatelj, ali nisam u fudbalu da bih se nekome svideo

As Real Madrida Kristijano Ronaldo kaže da je Aleks Ferguson jedini njegov bivši trener za koga može da kaže da mu je prijatelj. Takođe, ističe da je u dobrim odnosima sa Karlom Anćelotijem i Manuelom Pelegrinijem.

- Samo za Fergusona od bivših trenera mogu da kažem da mi je prijatelj. Imam dobar odnos sa Pelegrinijem i Anćelotijem, sa kojim se odlično slažem - rekao je Ronaldo, prenosi portal Gol, a potom dodao:

- Nisam u fudbalu da bih sticao prijatelje, nego da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << uspem.

Ronaldo je prokomentarisao i period kada je Real trenirao Žoze Murinjo i priznao da je na "Bernabeu" bila loša atmosfera pod portugalskim stručnjakom.

- Bilo je nekih situacija sa igračima, ali i sa navijačima.

(Foto: Beta/AP/Paul Sancya)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Ronaldo: Ferguson jedini prijatelj

Izvor: B92, 31.Avg.2014, 05:52

Najbolji fudbaler Evrope i sveta Kristijano Ronaldo rekao je da mu je Aleks Ferguson jedini prijatelj u svetu fudbala...Škot je doveo Portugalca u Mančester Junajted kada je on imao samo 18 godina i u narednih šest sezona izgradio ga u jednog od najboljih fudbalera sveta..."Jedino prijateljstvo koje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.